CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, August 16, 2013

Iftar at G-Tower Kuala Lumpur

Assalamualaikum, Selamat Hari Raya! '

Ahahaa.. dah raya ke-9 baru nak update belog ye? Pastu cerita buka puasa lak tu, dah basi tau tak ain?? :p

Sorry, kemalasan melanda, loya-loya pening-pening masih belum hilang. Alasan xleh blah kan? Salahkan hormon sangat :p

Hahaha, okeyla, lepas ni akan update lagi ikut mood. Banyak cerita nak update ni, cerita perihal Mizan Armany yang dah 2 tahun pastu cerita raya lagi. Buku merah tak buat lagi.. Ngehngehngeh

Berbalik cerita buka puasa, buka puasa Ramadan lalu biasa-biasa je selain makan kat umah mama, beli kat Pasar Ramadan, ada jugak abang saya belanja makan kat G-Tower KL, satu kepala entah jatuh berapa ringgit. Haruslah mak buyung yang tengki besar ni makan banyak kan. Biasala, variety of  choices kan, buffet. Lauk-lauk pun sedap. Kuew teow dia pun sedap. Takpe dah tak puasa boleh la cerita pasal makan sedap-sedap kan? Takdela terliur lagi.. hemohemo


 waiting for atok nenek..



 dah start tak reti dok diam.. hehee biase laa budak-budak




 tunggu waktu berbuka



 si perbelanja ;)



 budak kecik ni makan gune garpu pisau.. western sangat!


 terror ke guna tu?


Omnomnomnom



 desserts~












P/S: Orang semua dah sibuk update gamba raya ko baru update cerita berbuka.. 

Sorry cable sony adik ipar terbawak balik Kedah. Sobs :'( tak tahu bile leh update cerita rayaku~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...