CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, October 16, 2014

Horse Riding @ Taman Tasik Titiwangsa

Assalamualaikum w.b.t

Hujung minggu haritu bawak Mizan Armany jalan-jalan pagi kat Taman Tasik Titiwangsa, dengarnya boleh naik kuda kat sini. 

Kebetulan masa datang pagi tu ada World CP Day. Ape itu CP? Cerebral palsy tu macam kelainan upaya, tak boleh berjalan dan sebagainya. Klik here. So alang-alang dah ade kat sana, meh la kita bagi sokongan kat event ni ;)

 Cop tangan si Mizan Armany.
Comot.







Setel je kat sini, kitorang bawak Mizan gi naik kuda, 

Beli tiket. Murah je kat sini RM1 je untuk budak-budak. Tapi, satu pusingan jelaa..






Kat sini banyak kuda-kudanya. Takyah tunggu lama.






Naik kereta kuda ni pulak untuk dewasa sorang RM 1, budak-budak lima posen je. Total RM 2.50. Murah giler khen? Boleh datang tetiap minggu!

Tapi operation hour kat sini, bukak sabtu ahad je, pagi kol 9 sampai 11 pagi dan petang 4-6 petang SAHAJA. Harap maklum. Waktu lain kuda sibuk. Nak mandi lagi, makan lagi, rehat lagi. Penat tau penat. Haks :p


Bye!

Wednesday, October 1, 2014

Wordless Wednesday: Choo choo Train!





Ni la sebab musabab mak bapak dia takut nak lalu depan the store hari sabtu ahad. Sebab dia asik nak main kat sini. Mau tak seronok mak bapak melayan je karenah dia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...