CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, May 7, 2012

Mizan Armany 9 bulan~ dan dia tengah demam



ATTENTION: This is a rushing entry sebab pasni nak terus balik. My Mizan Armany demam. Semalam dah masukkan ubat kat punggung tapi tak kebah gak. Huhuhuu my Mum-in-Law said, "dia demam ni nak pandai apelaa agaknye? Ke nak tumbuh gigi lagi??" Hee

Milestone: Dia dah pandai merangkak!
  • Dah pandai sebut, abababa (papa dia la tu..), semalam dia nagis pastu dia panggil "mamamaa" :D Suke mama mizan dah boleh panggil mama # i'm a proud mum! hihihii
  • Gigi bawah dah dua, gigi atas satu(gigi taring) hihihii
  • Mizan demam asik nak berkepit ngan mama je.. hihii eh tu bkn milestone!
  • okeyla, nanti hapdet lagi ye.. nak balik umah jaga my Mizan Armany sebab my mum pun cam tak sihat je..
Gambar-gambar ni masa gi Kenduri Kawin kat ampang. Kawan bapak mertuaku ;)

Mizan yang suke main air!!


Much Lurve all :)
Doakan anak saye cepat baik ye, arigato!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...