CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, September 10, 2012

My Mizan Armany 1 year oredi~~ ;)

Hee Sebenarnya, anakanda ku dah pun setahun sebulan lebih. Lambat update je. Masa dia masuk umur setahun aritu takde buat majlis apa-apa pun, beli kek jamu family makan je.. Kek pun tak berapa laku sebab bulan puasa khenn, makan masa buka pun dah kenyang. Hee lagi pun Mizan pun bukan reti mintak itu ini lagi. Jimattt duit mama ;) Ahahahaa~

Ok, cerita pasal Jab/ injection setahun Mizan Armany pulak, Mizan kan dah tukar ke Klinik Sg. Chua sebab lagi dekat dengan rumah. Klinik ni memang dah sedia maklum dengan kelambatannye. Tapi, masa jab aritu tunggu nak inject je lama sikit. Pastu Mizan kena inject sampai 2 kali sebab sekali masa dekat tangan dia meronta kuat giler!! Nenek yang pegang sebab mama dia macam x berapa kuat sangat khann. So, ubat yang di-inject terkeluar. Membazir sungguh! Nak taknak kena inject lagi sekali kat peha dia yang gebuss ngan empokk tu.. Nangisss teriakk kuat giler!! Hahahhaaa Apeee laaa, tak macho laa budak laki nangis ;p keluar bilik tu dia diam.. hihii malu jelaa..isk isk. Next appointment bulan 11 ni, amik ubat cacing katanya~

Berat: 10.5 kg

Owhh, dia belum pandai jalan lagi.
  • Dah pandai cakap sikit-sikit.. Tohhh adalah jatuh.
  • Mam! = makan
  • MAMAMAA (my fav word, mesti senyum and jawab, yeee mijan jan jan) hihii
  • Nanak!! = tanak!
  • hee rasenye banyak lagi word dia, tapi buat masa ni, ni je ingat. Nanti time dia tengah cakap, i update yek ;) tak pun nanti i record.. hihii

Si Budak umur setahun 


Tengah main mercun pop-pop ;)
Nak lagi...!!



Si Budak manje! hihii

Papa& Mizan precious quality time ;)
Baju same kaler cokelat, selipar same kaler biru, rambot pun lebih kurang sama
= ANAK BAPAK!!

Tengok tu, reaksi muke pun same.

Gelagat Mizan Armany :)


Caught him bite this clip fan.. hancur rusak kipas tu Mizan oii~


Suke je dia duduk dalam troli yang muat-muat badan dia jer~
 Buh barang dalam tu abis dia masukkan semua dalam mulut!! 


Mizan Armany, makan ke sepahkan?? hihii

ikut mama papa shopping~ ;)

Huk olohh budak ni, semua nak masuk mulut!
btw, tu bukan cikedis dia ye.. tu mak pak dia punye ;)

even jari pon!! ;)
Sorry, kualiti gambar tak cantik sangat, pakai buah berry je..
Bye for now~ banyak keje ;)
*Much Lurve muah muahh*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...