CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, September 5, 2012

My Aidilfitri 2012 :)

Salam, lamanye tak update blog, dah masuk bulan September pun. Bukannya tak update sebab busy memanjang tapi PC ni buat hal tak boleh connect internet! Jadinya, terbiar laa tak dikemaskini kan..


Banyak sebenarnya nak cerita, Mizan dah setahun pun belum update milestone dia, lepas tu kenduri kawen lagi...hmm tunggu jelaa, minggu ni nanti saya update! ;) (mentang-mentang Pc dah sehat)

Raya tahun ni semuanya cari last-last menet, nasib jumpa baju raya! Sebab dah nekad memang nak baju raya baru ;p hehee lepastu baju melayu untuk si kecik Mizan Armany sampai 2 pasang! Satu nenek Sg. Buloh dia buatkan, satu lagi nenek kajang dia belikan. Untonglaaaa cucu nenek!! ;) So, raya pertama Mizan macam retiss laa bertukar-tukau baju. Hee Alhamdulillah duit raya pun banyakkk dikautnye, poket ade 3, tiga-tiga dia nak penohkan ;D




Budak ni, orang sibuk masak untuk raya, dia sibuk nak terjun kolam atok dia!!~ Haihh


menyusukan anak dulu sebelum keluar beraya ;)
Alahaii anak ai duduk komain sopannyeek~

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
daripada saya sekeluarga ;)


 Keluarga mertua yang disayangi
(tak cukup korum ni)


takmo kena dukung, nak main-main lagi~


Sampai senget-senget kopiah sebab melasak..


Haihh~~

Beraya di rumah my family lak ;)



Cucu atok nenek~


With my beloved husband n siblings~



Vroom vroom, mijan pun nak nek jugaklaa angah!!~ ;)

 kesayangan sangat!! :)

Raya kedua kitorang satu family & family2 sedara bercuti kat Penang.
Sebab dah berkumpul semua family masa raya pertama so, raya kedua boring taktau
buat ape, kitorang pun berjalan laa ke Penang
(acara wajib setiap tahun)
Ni laa dia, orang takde kampung, hari raya semua balik kampung, kitorang
sedara mara ni pakat gi cuti berjalan ;)
Since saya bayi lagi memang aktiviti wajib setiap tahun.. hehehe

Gurney Hotel.
Actually bosan je kot Penang ni, takde gi mane pun.
Tapi makanan dia Super sedap kan?
Agree? hee


Mizan ni memang pantang jumpe air tau!


Aunty Bel sempat senyum, padahal dalam hati tak terlayan dek kelasakan si Mizan Armany nih..


Raya tahun ni Alhamdulillah seronok, sekarang masih dalam mood beraya lagi walaupun dah masuk minggu ketiga! Amboihh puasa pun 3 minggu je~ hehee Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin!! =) *Much Lurve!*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...