CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, March 28, 2012

Best Quotes!

When you help someone, you make them feel good, 
but you make yourself feel even better 


The word silent has the same letters as listen ... does that tell you something? maybe sometimes it is good to be silent and listen to what everyone is saying around you.. Shhhhhh 

Don't wait for someday to start living because someday may never come. Make the choice right now to be happy and live life to the fullest. 

I'm cute enough to make you look twice, sweet enough but not too nice, I'm a little crazy but not too wild; just enough to make you smile.

And last but not least~



Much Lurve~ 
:)

Monday, March 26, 2012

i loveee dis new zealand product!

Do u have a sweet tooth like me?

Ye? tapi takut gemuk, berat badan naik??

Heh, meh beli menda-menda niiiihhh!!

Yumms, sangat sedap, seriuss..


Sebenarnya, i jumpe produk-produk ni masa diorang bukak booth kat Jusco Mid Valley. I pun mula-mula tak perasan, then my hub masuk and tengok-tengok. I yang sememangnya suka giler ngan cokelat especially air coklat ni pun trus grab Dark Drinking Choc (sangat sedap bila minum campur full cream milk), Flemings Snacker (oat- macam cereal bar tapi banyak choc chip!!!!) euuuu, teruja bile makan! hiks yang Mocha Mousse tu hub yang ambil, dia nak cuba katenya, i dah buat and sangat suke!! hanya mix dengan skim milk ( i guna full cream milk jugak) gune mixer tau, then simpan dalam peti ais. Yang mousse tu i yang habiskan ;) 
Strawberry Jelly tu favourite my hub. Peket kecik tu dapat 3 cawan, 2 my hub, satu untuk saye ;) xpe, sebab tiga-tiga produk cokelat tu saye punye!! Next time kalau jumpe nak grab mousse dengan jelly tu lagi.. hehehehee 

Since dari dulu favourite saya minuman cokelat! Setiap pagi kena minum air milo untuk breakfast baru segar bertenaga. Sihat la jugakkan sebab saya memang tak minum kopi or nescafe. Then malam-malam sebelum tido memang akan cari atau buat air hot chocolate. Beza dengan si suami yang cari cokelat lepas makan nasik ;) kalau kat rumah stok cadbury hot choc mesti ade, now dah ade pilihan lain iaitu Dark Drinking cokelat yang tersangat sedap! :D **Hidup sangat bahagia** hahahahaa

P/S: mengidam tako tao tengah-tengah puase ni!! adoii

Much Lurve all~

Thursday, March 22, 2012

Eagerly want to go HERE!!!

Mattel Warehouse Clearance Sale on 23-24 March 2012




Brands Offered
Hot Wheels
Fisher Price
Barbie
and other Mattel brands

Time
10am – 6pm (Friday)
10am – 5pm (Saturday)

Location:    1st Floor, Menara Lien Ho, Persiaran Tropicana Golf Resort, 47410 Petaling Jaya, Selangor

me nak pegi sangat sebab ade Fisher Price je! Dalam kepala nak belikan my Mizan Armany toys.
Sebab selalu tengok kat kedai bayi semua macam mahal-mahal! 
Tapi kalau tak pegi sini pun takpe je (gaji jatuh tanggal minggu depan) ;(
Takpe sebab dah survey-survey toys online! ngehngehngeh
me macam nak belikan Mizan ni

Sumthing soft toys block

or anything from my hub opinion?

Saya sangat suka semua pendapat sang suami. He's brilliant! 
bodek ade makna kaaa? Nope, it's true! =)
Suka bila dia cakap, beli ni laa.. ni camni camni camni~
which is for me, waaa betul jugak!~
Sumthing yang kadang-kadang me tak terpikir.. ;)

Ohhh u sooo completing my life *melt*

Much Lurve =D

Wednesday, March 21, 2012

Monday, March 19, 2012

Weekend : Hot Air Balloon @ Putrajaya

Assalamualaikum and hai everyone!

Selamat hari Isnin! ;D

Last weekend, me, my mum, my sisters akak & bell also my baby son Mizan Armany went to Putrajaya just to see hot air balloon!!







Sangat suke colourful items!! =D






Much Lurve~~!

Thursday, March 15, 2012

Comel.







Tengok muka budak comel ni teringat kat my beautiful niece..

Anis Zulaikha






lebih-kurang kan?

Sumtimes, i miss her a lott..
but can't always visit her even though she's not too far..
it's all about family matters.

Just let u know that i still love u jueka, always want to hug u!

Things happen for a reason, 
Allah Maha Mengetahui~

Wednesday, March 14, 2012

Wordless Wednesday~ 14 March 2012


My Favourite picture ;D
*syok sendiri*
ehehee~

Agaknya sebab suke, extra Large kan gamba ni!~
hee
Much Lurve all ;)

Monday, March 12, 2012

Mizan Armany 7 bulan~

Masa Mizan Armany menginjak 7 bulan ni laa pertama kali dia demam,
walaupun me pun turut same demam (sebelum kitorang dua orang ni demam, bapak Mizan Armany demam dulu,
dia laa penyebar penyakit ni!!)


Jadinya, me tak sihat dua hari tak datang opis~
tidur malam kadang-kadang pun tak cukup.
Tapi tak ape, asalkan anakanda sihat sejahtera ;)


Mizan Armany demam sebab nak tumbuh gigi!!
hihihii... gusi bawah dia dah tajam dan nampak putih-putih gigi nak keluar =)


Jadi progress dia 7 bulan tak banyak sangat~
makin ligat aktif ade laa..
lompat-lompat kalau kita pegang dia
apape pun Mizan Armany pengarang jantung mama papa dia!


sile laa tengok gambar dia yang tempek cool fever kat dahi
;)






 ni pulak layan dia bergolek ;)




Wish that i can capture his baby teeth
dah nampak gusi dia putih-putih gigi baru nak naik :D
babai semua :')
Much Lurve 
=D

Friday, March 9, 2012

Sama tapi tak serupa

.:: 1984 ::. 





.:: 2011 ::.



tang rambut, tang pipi, tang mulut 
memang kelihatan sama
or just my eyes??

Much Lurv all~
Happy Weekend :)
Mari luangkan masa bersama yang tersayang :')

Monday, March 5, 2012

my weekend 3rd March 2012

It's my cousin's engagement ceremony kat Serendah.

takde ape nak cerita, just enjoying my photos ;)












Much Lurve~

Thursday, March 1, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...