CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, March 26, 2012

i loveee dis new zealand product!

Do u have a sweet tooth like me?

Ye? tapi takut gemuk, berat badan naik??

Heh, meh beli menda-menda niiiihhh!!

Yumms, sangat sedap, seriuss..


Sebenarnya, i jumpe produk-produk ni masa diorang bukak booth kat Jusco Mid Valley. I pun mula-mula tak perasan, then my hub masuk and tengok-tengok. I yang sememangnya suka giler ngan cokelat especially air coklat ni pun trus grab Dark Drinking Choc (sangat sedap bila minum campur full cream milk), Flemings Snacker (oat- macam cereal bar tapi banyak choc chip!!!!) euuuu, teruja bile makan! hiks yang Mocha Mousse tu hub yang ambil, dia nak cuba katenya, i dah buat and sangat suke!! hanya mix dengan skim milk ( i guna full cream milk jugak) gune mixer tau, then simpan dalam peti ais. Yang mousse tu i yang habiskan ;) 
Strawberry Jelly tu favourite my hub. Peket kecik tu dapat 3 cawan, 2 my hub, satu untuk saye ;) xpe, sebab tiga-tiga produk cokelat tu saye punye!! Next time kalau jumpe nak grab mousse dengan jelly tu lagi.. hehehehee 

Since dari dulu favourite saya minuman cokelat! Setiap pagi kena minum air milo untuk breakfast baru segar bertenaga. Sihat la jugakkan sebab saya memang tak minum kopi or nescafe. Then malam-malam sebelum tido memang akan cari atau buat air hot chocolate. Beza dengan si suami yang cari cokelat lepas makan nasik ;) kalau kat rumah stok cadbury hot choc mesti ade, now dah ade pilihan lain iaitu Dark Drinking cokelat yang tersangat sedap! :D **Hidup sangat bahagia** hahahahaa

P/S: mengidam tako tao tengah-tengah puase ni!! adoii

Much Lurve all~

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...