CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, August 26, 2014

Mizan Armany 3rd Birthday Party

Assalamualaikum w.b.t

Si kesayangan Mizan Armany dah masuk 3 tahun pada 6hb 8 lepas.. Dalam tempoh seminggu tu mak pak dia sibuk beli barang nak buat beday party kecil-kecilan kat Sg. Buloh. Tema di decide last minute yang bertemakan spiderman!


with the maskot~








Pada hari kejadian:





Gambar tak banyak sebab too busy!! Hihii :)


Perkembangan my Mizan Armany:

  • Dah sebut banyak perkataan. Contoh: "mama dah mandi belomm?" Dengan nada cute terlampau! :)
  • Suka sangat tolong orang. Tolong atok buang sampah, Tolong mama kemas rumah dsb :)
  • Dah pandai mintak belikan toys. Hikhikhik
  • Rajin ajak papa solat kat surau / masjid :)
Alhamdulillah, Mizan Armany membesar sebagai anak yang soleh & mendengar kata orang tua. Penyejuk hati dan pendamai jiwa. Manja tak hilang :) Ohh and kuat berdrama! Drama feveret bila kita nak ketip kuku kaki dia punya susah!! Baru cakap nak ketip kuku kaki dia dah meraung dulu! 


Mama sayang Mizan Armany sangat! Semua sayang Mizan! Bila cakap baik aje.. tak tinggi suara.. Alhamdulillah, Terima kasih Allah berikanku zuriat yang soleh, moga mendoakan ibu bapanya kelak. Aminn







No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...