CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, August 28, 2014

JJCM: Teh Tarik Place




Lunch tuari saje jalan-jalan kat Metro Point, sekali nampak satu kedai makan baru Teh Tarik Place. Suka dengan interior design dia.. Relax, Cool & Comfy. Order nasik goreng dia (saya memang hantu nasik goreng) ok, memang sedap tapi tak cukup! Eshh... Ribena limau dia pun sedap! 








Dah, tu je.. nak tahu datang sendiri ye.. Price? Ermm Reasonable la..
Bye!


Eh, Chatime dah ade dalam Metro Point Kajang! Muka akuuu jelaa dalam tu nanti semata nak beli Caramel Milk Tea With Grass Jelly LARGE! Kupon yang beli kat Groupon masih melambak. Baru semalam beli lagi SEPLOH!! Muahaha!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...