CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, July 13, 2012

my precious at 11 months~

Lagi sebulan my Mizan Armany will turn 1 year old ;)

In his 11 months ni, dia makin manje, dia nak berkepit je dengan mamanye sebab tau akan dtinggalkan dengan nenek sebab mama nak pegi keje. Owhh berat dia dah 10.2 kg!! *kuatkan diri dukung si kecik ni*

Semalam dia berdiri lepas tangan dengan percubaan nak berjalan ke arah mamanya! Waa, mama very proud of u my dear =)

Bile cakap dengan dia, dia dah faham dah. Contoh: "Mizan, where is your ball? Go take your ball" Dia pun merangkak-rangkak pegi kat ball dia, amik and main (baling) then sambung ambil dan baling (main sorang2) =) Waa, mama happy, sejuk perot tengok dia behave main sorang-sorang.. hihii

Tapi tengok selera makan dia makin kurang sebab dia nak main aje! Semalam suapkan dia bubur petang pun tak habis, selalu habis~ 

Enuff for now, nanti akan update lagi =)
Sebelum tu nak tepek momento-momento indah mizan ngan atok sg. buloh dia =)
rajin atok dia layan mizan pagi-pagi. Setiap kali weekend memang masa kitorang 1 family di sini, di teratak indah kat kg merbau sempak =)

Much Lurve & selamat berhujung minggu! 
*rindu mizan armany dah*

 * spotted that lil boy tgh syiokk rendam tangan dlm air* 




* wif atok menemani*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...