CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, July 25, 2012

Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa! :)




Heh. Dah puasa ke-5 baru nak wish ke ain? Hee maaf le lama tak update blog sebab sangat-sangat sibuk dengan kerja opis. Balik pun pukul 4.30 bulan puasa ni :D
Ni dah siap kerja baru la update sket gambar untuk Ramadhan.

Macam mana puasa uolls? Hee apa-apa pun moga kita collect pahala banyak-banyak!! InsyaAllah

Selamat berpuasa! 

*Much Lurve*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...