CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, July 3, 2012

Giveaway : SKII Cellumination Mask In Lotion 30ml

Hai, pagi ni macam biase blogwalking dulu sambil baca-baca updates kawan-kawan, Sekali my dear blogger friend buat giveaway yang hadiah dia sangat best!! So, saje nak cuba nasib kat sini, wish me luck yea!! :)

ohh kalau uolss pun nak join jugak, ni link dia, gi ikut instruction dia cepat-cepat!! 

Actually, saya pun tak pernah jumpe owner blog dia, Lin tapi sangat suka cara dia tulis blog mengenai hidup dan anak dia amani :) and the best part is dia baru jalankan bisnes baru, jual minyak wangi yang original dan barang-barang make up!! tapi belum berkesempatan nak beli lagi. Lin, kalau awak baca ni, saya nak suggest awak tambahkan barang-barang baby atau toddlers! Haritu nak beli rack mickey tapi dah sold out. Boleh awak tambahkan barang-barang tu.. Cute sangat tau tak, ahh kalau nak restock make sure time tu dah gaji okeyy?? :)


Mengenai produk SK II Cellumination Mask in Lotion ni, ai memang teringin nak try sebab produk SK II memang terbukti berkesan disamping dapat buat muka berseri-seri bak kata omputih, "skin glow from within" cewahh!! Elin jual pun murah jugak RM 78 je ;) so, marilah kita cuci mata shopping kat Gorgeous Daily Shop.

Okeylah, have a nice tuesday !!

Much Lurve :)

4 comments :

  1. :)) inshallah....2nd projk nanti kot hihii.
    ap pun tq join...muuuaaaahh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii tak sabar nak tunggu ur 2nd project!! :) All the best!! ^^,

      Delete
  2. hi dear!

    tahniah :))

    email address : vanilla.cheze@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa, great news di pagi hari =D

      Thanx elin dear! :))

      happy happy!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...