CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, September 29, 2014

Kain Pasang Humairah Galaxy Digital












Kain pasang 4 meter Humairah Galaxy Digital
Kain sederhana lembut
RM 55
Beli 2 RM 100
free postage.


Cara pembelian: Email ke aynz2612@gmail.com. Copy & paste gambar kain yang berkenan yek! :)


Thank you!

Friday, September 26, 2014

Humairah Galaxy Digital by Armany Gallery



















Kain pasang 4 meter Humairah Galaxy Digital.
Kain sederhana lembut.
RM 55
BELI 2 RM100
free postage

Cara pembelian: email ke aynz2612@gmail.com dan copy gambar kain yang berkenan & paste kat email ye.

Thursday, September 25, 2014

Horse Riding Day!

Assalamualaikum w.b.t    :)


Cuti Hari Malaysia haritu bawak Mizan gi Rabbit Farmland kat Broga, yupp kali kedua jugak datang sini..kes tak tahu nak kemana dah.. Lepas breakfast terus ke Broga. Orang agak ramai, haiwan-haiwan peliharaan makin sikit, tempat macam makin boring.

Mizan keep requested, "Ma, mizan nak naik horse, nak naik horse!!" bertasbih tanpa henti ditelinga maknya.. Yelah-yelah Mizan, jom la naik horse. Beratur..tak ramai sangat yang beratur. Sampai turn dia, pakaikan dia helmet, naikkan dia atas kuda. Sikittt tak takut budak ni :)







Nak naik kena bayar RM8 kat kaunter yek.







Anak aku ni naik horse tak takut, naik mendalah ni takut pulak.. haihh.. anak mama :)




Ko tengokkk, kat hujung je tak gerak-gerak. At the end, dia melalak suruh mama dia amik :p

Wednesday, September 24, 2014

Bukit Tinggi, Pahang

Assalamualaikum w.b.t


Entry harini berjalan ke Bukit Tinggi, Pahang dengan tujuan membawa pelancong dari Indonesia! Hiks, sorang tu cousin suami, lagi sorang tu kawan dia. Datang KL sebab ade event kat Unisel. Ahad lepas dah balik dah, so sabtu tu bawak dorang jalan-jalan kat Bukit Tinggi.

 ni la sang tourist nye :)
jauhh datang, dari Bandung :)


 ni la untung datang awal-awal.. bestnyee naik tak ramai orang.
ke sebab dah tengah bulan.
Ni around 12.30pm

 dah sampai.. ayuhhhh mendaki.
datang sini tak jalan jauh sikit tak sah!
Ni kali kedua kitorang datang sini, so Mizan dah familiar.
Tengok sape jalan laju dulu kedepan.
Macam tempat dia je dia buat!


Japanese Village





 tempat favourite Mizan of coz!








 Turun pulak ke taman botani Jepun.
Tourist dua orang tu je yang turun sampai hujung.
Naik balik mengah memasing.
Eh tapikan, rasa rugi pulak tak ikut dorang turun.
Request pegi kali kedua kat suami.
Nanti kalau datang lagi kat sini nak turun sampai hujung jugak.
Dengarnya cantik kat bawah tu :)



Yours truly di Colmar.


 Kali ni tak turun tengok swan.
Panas oii.





 Nasib ade model cun bergambar kat jam ni.
Kalau harap chek ni memang memanjang tak cantik gambar.




 Bye!
Dua kali datang sini dua kali tak merasa ke animal farm.
Eh semenjak ade Mizan ni, tempat haiwan adalah tempat wajib pergi tau!
Dia dah request awal-awal nak ke Zoo Besar katanya!
En.Hasben kata next time kita gi animal farm dia. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...