CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, September 24, 2014

Bukit Tinggi, Pahang

Assalamualaikum w.b.t


Entry harini berjalan ke Bukit Tinggi, Pahang dengan tujuan membawa pelancong dari Indonesia! Hiks, sorang tu cousin suami, lagi sorang tu kawan dia. Datang KL sebab ade event kat Unisel. Ahad lepas dah balik dah, so sabtu tu bawak dorang jalan-jalan kat Bukit Tinggi.

 ni la sang tourist nye :)
jauhh datang, dari Bandung :)


 ni la untung datang awal-awal.. bestnyee naik tak ramai orang.
ke sebab dah tengah bulan.
Ni around 12.30pm

 dah sampai.. ayuhhhh mendaki.
datang sini tak jalan jauh sikit tak sah!
Ni kali kedua kitorang datang sini, so Mizan dah familiar.
Tengok sape jalan laju dulu kedepan.
Macam tempat dia je dia buat!


Japanese Village





 tempat favourite Mizan of coz!








 Turun pulak ke taman botani Jepun.
Tourist dua orang tu je yang turun sampai hujung.
Naik balik mengah memasing.
Eh tapikan, rasa rugi pulak tak ikut dorang turun.
Request pegi kali kedua kat suami.
Nanti kalau datang lagi kat sini nak turun sampai hujung jugak.
Dengarnya cantik kat bawah tu :)



Yours truly di Colmar.


 Kali ni tak turun tengok swan.
Panas oii.





 Nasib ade model cun bergambar kat jam ni.
Kalau harap chek ni memang memanjang tak cantik gambar.




 Bye!
Dua kali datang sini dua kali tak merasa ke animal farm.
Eh semenjak ade Mizan ni, tempat haiwan adalah tempat wajib pergi tau!
Dia dah request awal-awal nak ke Zoo Besar katanya!
En.Hasben kata next time kita gi animal farm dia. 

1 comment :

  1. As salam...kt bkt tinggi ada animal farm ke...huhu sy x tau pun...rugi x pegi...sy pegi rabbit park je...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...