CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, December 5, 2014

Kenduri Kesyukuran & Cukur Jambul Myra Sofea

Assalamualaikum w.b.t

Tarikh kenduri ni saya dah lost track. Kamera pun lupa bawak, tapi chargernya bawak. Sengalkan. So semua gambar-gambar ni diambil menggunakan ipong. Jum layan gambar je. I is busy layan customer ;)


Percaya tak i yang deco buaian berendoi ni ;)


2 orang budak besar pun sebuk nak menyelit jugak..hihii



























Ni ha baby besar, dia pun teringin nak naik buai jugak.. dulu masa kecik-kecik tak merasa.. ye dak? Hihihii :)

Thursday, December 4, 2014

Disney Fairy Tales

Assalamualaikum w.b.t

Masih lagi cuba membalas entry tertunggak. Hewhewhew.. sambil menyiapkan kerja ;)

Fairy tales ni berlangsung tiga hari je bulan seploh haritu. Rezeki Mizan agaknya dapat tengok Mickey, Minnie, Goofy, Donald Duck & Disney Princesses secara live kat KLCC, bakal makngah dia dapat tiket free, jadi bagi kat Mizan.

Gambar dalam masa show tu tak berapa cantik. Sorry. So gambar selfie je dapat share kat sini. Kuikuikui ;p










Show start at 8pm. Tapi sejam je kitorang tengok show, sempat tengok snow white & half cerita Cinderella je sebab si Mizan ni dah ajak balik. Tak tahu la dia boring ke ngantuk ke takut ke tengok dalam gelap. Budak ni memang, dalam cinema pun dia bolek melalak ajak balik. Haihh.. takpela nak, walaupun maknye yang excited ;)


Ni video kejap yang dapat record. Dapat dengar music jela ye..





Wednesday, December 3, 2014

New Hot Girl in Town: My cutey baby nieces!

Assalamualaikum w.b.t

Lama betul tak update dalam blog ni. Seharian sibuk menguruskan bisnes baru ;)
Alhamdulillah.. tapi tu nanti cerita k.

Ni nak cerita, bulan seploh haritu i dapat anak buah baru!! Dedua gegirl =)
Now dedua mak baby tu pun dah habis pantang. So boleh la up gambar-gambar depa yang cute-mute pipi laboh mintak gigit tu!

Myra Sofea lahir pada 8hb 10 2014: (belah suami)






12hb 10 2014 Naurah Hanna: (bell, adik perempuanku bersalin)





si hanna yang kuat minum susu!
tengok pipi laa..

BABIESS!!

 Yang belah kiri ni pun anak buah baru jugak
Mu'izzatul Ilmiyah =)
So total cucu kat Sg. Buloh 5 orang!!
Bahira, Mizan, Ma'qill, Sofea & Ilmiyah =)

 Muka Ilmiyah ni masa lahir sebijik cam Sofea.
Sekarang ilmiyah & umminya tengah berpantang kat Kedah.



# i'm a one happy auntie! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...