CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, December 3, 2014

New Hot Girl in Town: My cutey baby nieces!

Assalamualaikum w.b.t

Lama betul tak update dalam blog ni. Seharian sibuk menguruskan bisnes baru ;)
Alhamdulillah.. tapi tu nanti cerita k.

Ni nak cerita, bulan seploh haritu i dapat anak buah baru!! Dedua gegirl =)
Now dedua mak baby tu pun dah habis pantang. So boleh la up gambar-gambar depa yang cute-mute pipi laboh mintak gigit tu!

Myra Sofea lahir pada 8hb 10 2014: (belah suami)






12hb 10 2014 Naurah Hanna: (bell, adik perempuanku bersalin)





si hanna yang kuat minum susu!
tengok pipi laa..

BABIESS!!

 Yang belah kiri ni pun anak buah baru jugak
Mu'izzatul Ilmiyah =)
So total cucu kat Sg. Buloh 5 orang!!
Bahira, Mizan, Ma'qill, Sofea & Ilmiyah =)

 Muka Ilmiyah ni masa lahir sebijik cam Sofea.
Sekarang ilmiyah & umminya tengah berpantang kat Kedah.



# i'm a one happy auntie! 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...