CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, December 4, 2014

Disney Fairy Tales

Assalamualaikum w.b.t

Masih lagi cuba membalas entry tertunggak. Hewhewhew.. sambil menyiapkan kerja ;)

Fairy tales ni berlangsung tiga hari je bulan seploh haritu. Rezeki Mizan agaknya dapat tengok Mickey, Minnie, Goofy, Donald Duck & Disney Princesses secara live kat KLCC, bakal makngah dia dapat tiket free, jadi bagi kat Mizan.

Gambar dalam masa show tu tak berapa cantik. Sorry. So gambar selfie je dapat share kat sini. Kuikuikui ;p










Show start at 8pm. Tapi sejam je kitorang tengok show, sempat tengok snow white & half cerita Cinderella je sebab si Mizan ni dah ajak balik. Tak tahu la dia boring ke ngantuk ke takut ke tengok dalam gelap. Budak ni memang, dalam cinema pun dia bolek melalak ajak balik. Haihh.. takpela nak, walaupun maknye yang excited ;)


Ni video kejap yang dapat record. Dapat dengar music jela ye..





No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...