CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, December 5, 2014

Kenduri Kesyukuran & Cukur Jambul Myra Sofea

Assalamualaikum w.b.t

Tarikh kenduri ni saya dah lost track. Kamera pun lupa bawak, tapi chargernya bawak. Sengalkan. So semua gambar-gambar ni diambil menggunakan ipong. Jum layan gambar je. I is busy layan customer ;)


Percaya tak i yang deco buaian berendoi ni ;)


2 orang budak besar pun sebuk nak menyelit jugak..hihii



























Ni ha baby besar, dia pun teringin nak naik buai jugak.. dulu masa kecik-kecik tak merasa.. ye dak? Hihihii :)

1 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...