CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, August 2, 2012

Hari Minggu lepas~

Hoh ain, dah hari khamis baru nak buat entry untuk hari minggu yang sudah-lepas-banyak-hari???


Hehee sorry la sebab minggu ni my PC problem, takleh connect internet :( sobsob~ Hopefully ni dah ok laa..

Macam mane dengan persiapan raye? Saya belum beli lagi baju raye, :((((( 


Sekarang sibuk, hee bulan ogos ni best, hari jadi kesayangan :D Nanti me update lagi okey?  Pastu ade banyak cuti!!! :D 


Hari minggu lepas me & hub sibuk cari beday present untuk Mizan Armany :D Early beday gift sebab minggu lepas kan baru gaji, kang delay lame-lame kang abih duit! Hihii, jom layan gambar-gambar jelah ;)


Mizan & kucingnye ~si bujil ;)


Gaya dia minum botol susu ;)


Test, try, cuba, uji kereta baru ;)

i want dis wan laa papa!! :))

ni laa kereta baru si Mizan Armany sempena hari jadi dia yang setahun NANTI ;p (tapi dah rasmikan dulu)

Rasmikan awal-awal kat umah nenek Sg. Buloh ;)


Jum main kat rumput lak..hihii

Alamak, dah ter jauh pulak.. 

Gostan, gostan~~ Amboii mentang-mentang papa yang control, rilek-rilek je dia  ye~


Dahla papa, jum kite masuk umah, dah boring~~



Haa ni kisah hari ahad lepas, nak potongkan rambut si kecik ni sebab rambut dia kan tebal pastu cepat laa panjang, so bawak laa dia gi gunting rambut. Alkisahnya, dia menangis melalak-lalak bile ade stranger yang nak potongkan rambut dia! Sebelum ni okey aje, takde masalah bile ke barber pon. Dia punye kuat meraung toksah cakap laa, so, pujuk-pujuk bukak ipong pasang favourite song dia pun tak jalan gak! End up, mama dia dukung dia, papa dia jadi bidan terjun jadi si penggunting rambot!!


Adoiyaii, ni laa hasilnye: 
Haii, saya PEKAN versi moden ;)
 Balik kajang, nenek dia oter kasi elok sikit.. Haihh budak kecik lorat sorang ni..


Ni, gi jalan-jalan pow mamanye belon angry bird ;)
Yupp, dia dah pandai meminta..huhuu
tapi okey la, baru laa dia nak dok dediam dalam kusi biru dia ni..
kalau tak....

Akhir sekali, pesanan penaja, pakailah tali pinggang untuk keselamatan macam contoh budak kat bawah ni, dapat mengurangkan kemalangan ;p


Bye n Much Lurve!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...