CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, September 21, 2012

The Beautiful Things =)

Salam Jumaat! :)

besok weekend, hari yang ditunggu-tunggu sebab boleh spend time wif my loved ones ;)

Alhamdulillah, my internet connection dah sehat, beberapa entry bakal nyusul kot bergantung pada mood & ketakbizian.. Cukupla seminggu 2-3 entry kan? Part 2 abang ipar kawin tunda minggu depan sebab nak tepek gambar-gambar yang cantik dulu.. enjoyy!! ;)

the color~ turquoise and purple. Same dgn abang ipar which is turqoise&pinkpepel ;)



Sangat cantik kan? $$ mesti byk ;)

The pictures shown above was at my deary cousin kat Serendah. Memang lovely sangat! Impress, Maveless~ ;)

ini kat Sg. Buloh~

Again, at Nana's wedding

the Hantarans~ Suwiittt =)

the Fresh Flowers ^_^ ohh my!! 

Simple pelamin untuk nikah yang tatap Chantekkk!! =) 


Hah seronok jiwa raga mata dapat lihat menda yang cantik-cantik ni.. Walaupun simple tapi sejuk, seronok, macam bagi satu semangat yang best kat dalam diri. Memang normal perempuan suka menda yang cantik-cantik ni kan? I'm enjoying mine, at least. Sama macam tadi, keluar dengan my colleague, kaklin, dapat pegi window shopping kat metro point pun dah sangat happy, puas hati dapat tengok barang cantik-cantik. Mau itu, mau ini tapi tak beli pun. Cukup sekadar tengok dan verangan ;) Ahaks, enuff merepek ain, continue later. Bye and Much Love all =)

Gambar Penutup: (takde kena mengena dengan tajuk)


Dolphin si peneman Mizan mandi pool ;)

Dia dah mandi tapi memang jenis suke main air, xleh jumpe~ ;p

Happy jugak bile bangun every weekend kat rumah sendiri, buat keje sket, kemas-kemas sket, layan mizan mandi kat pool kecik ni, and off to Sg. Buloh ;) happy!!

P/S: Esok petang my cousin ade majlis sambut menantu! Hopefully boleh capture gambar cantik-cantik lagi. Nanti me update lagi yekk! :-*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...