CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, May 29, 2012

The Best Macaroons Ever!! Highly Recommended!~

Yeahh, i beli kat Chocolate World, KLCC (Depan maybank tingkat bawah sekali)


 ni la kedai dia~~ Looks absolutely YUMMS kan? :D


droolsss~ Meleleh ayaq liuq!!


satu RM 3.90, yupp lebih mahai daripada Harrods kan?
Maybe next time boleh try Harrods pulak :)

tapi yang ni memang SERIUS sedap!!

Ni kali kedua i makan Macaroons, first time makan my sis belikan kat Delicious,
tak sedap sangat laa..

i pilih flava,

 ni red velvet, inti dark chocolate
my feveret!!

 ni perisa manggo~
konon beli ni untuk si suami tapi i je belasah lebih ;p


 All time favourite~ Chocolate
tak penah jemu ;)

yang ni paling best, perisa caramel :)

Ohh semua memang sangat sedap! Up to my liking even tho lepas tu telan bergelen-gelen air mineral  sebab macaroons ni memang manis ;)


P/S: terasa gedik ber' I-U, :)
Much Lurve, spread love~

4 comments :

  1. kt mn tu ayn.. nmpk yummy!! slalu beli kat ikea aje.. yg tepi escallator tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni kat klcc, tingkat bawah sekali area uniqlo, guardian, maybank, haa dekat ngan garrets popcorn! :) sedap yun! hihii

      Delete
  2. dah try harrods? Sedap gak! Tapi mahal huhhuhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum try lagi.. insyaAllah, 1 day! :) thanx for drop by ^^,

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...