CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, May 31, 2012

Our Sun~Day at KLCC Play Park!


Previous Weekend bawak Mizan Armany jalan-jalan kat taman KLCC, tapi malangnya dia baru bangun tido, so takde mood nak main sangat~

Main gelongsor pun takut-takut, main merangkak dalam terowong pun menangis! T_T


Ni baru laa ade mood sikit lepas makan comot-comot then basuh mulut, salin baju :)

*smile :) *


*mama nak naik same? * :)


* Papa ajak main rumput pulak*


* saya suke :) baru laa boy kan?!! *



* iskk papa ni takde keje laa*



*geli.....*


*wuwuwuwuuuuu...*


 * papa suke dapat kacau Mizan*


 * my buah hati pengarang jantung, jiwa, nyawa semua~*


* main sampai berpeluh-peluh *


* taktau dok diam budak nihhh>!! *


 * maen buaian pulok *

 * papa Mizan duduk sopen nyekkk!! style berendoi tu.. * ._. 
>_< hihii~

* oke laa, tu jelaa entry Mama Mizan harini,
update lagi nanti..
InsyaAllah :)




Much Lurve :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...