CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, May 11, 2012

Langkawi Surga Coklat!

Hai, cuti-cuti Malaysia kali ni gi Langkawi!! Hoyehhh, Happy, happy mode! =)

Cuti-cuti kali ni haruslah dibooking tiket flight awal-awal sebab 8 orang sekali pegi. Harga tiket pergi-balik sekali termasuk luggage around RM seribu jugak lah. Kalau kira-kira balik sorang tak sampai seratus pun. Tiket Mizan Armany yang takde seat tu pun dah seratus! Hihihii anyway takpe la sebab kalau naik kereta pun sape nak drive jauh-jauh tu, penat.. Naik flight sejam dah sampai! Amboihh sempat iklan kan air asia lagi kaww.. Yelaa saya bukannya orang kaya nak naik MAS.. takpela, janji dapat jalan kan? :) 

Langkawi Part 1 ni gambar daripada my iphone ye, nak copy daripada kamera tak sempat lagi. Kalau nak tunggu, tak ber update la ini blog..

So, randomly...

 "Departure" la sangat ;p

Mizan is soooo behave while in plane =)
Alhamdulillah
Kalau dia boleh cakap, mesti dia kate "macam naik kereta je ;)

Family picture harus extra large la kan? ;)


Hari kedua menginap kat Pantai Cenang
Best!! 
Laut dia best =)
Hari pertama?? Nanti la cerita, tunggu part 2 ;p


 
Gambar cokelat, tak banyak yang amik
walaupun masing-masing borong tak hengatt~


 Mizan Armany in many faces ;)
1. nak senyum
2. menguap
3. tengok laut lagi best
4. agak-agak ape?? ce teka :)
hiks



Mari main pasir!!


 dia bergolek pulak~



Cube perhatikan Mizan camane dia minum susu!

To be continue... ;)

Much Lurve and happy weekend!

2 comments :

  1. part no.4 saye taw!! die poopoo kan... haaha!!

    mama papa die bz posing.. mizan buat bedak sejuk dlm plane ehh.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaa betul!!! 10 markah utk babyhanny ;)

      hiks, dia tu suke je minum susu main2..hihii pakaikan seat bedak sejuk! =D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...