CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, October 20, 2011

Segmen: What's in my bag?

Haii.. ai tertarik nak join gak segmen ni lepas baca blog yun ~ The Journey Begin ;) Lepas baca terus selongkar keluarkan semua harta karun dalam my ofis beg yang besar gedabak nie ;)

Ahaa terus jatuh hati kali pertama tatkala melihat beg ni teruskekaunterdanbayar~ ;)
vincci je pon, but i love it to the bits!


Okey, nak tengok apa yang ada dalam beg yang ai bawak gi ofis?


TadDaAAaa~~


Semak Sangrass!!~
Ada ubat gigi..~ pasai apa ade ubat gigi? Sebab ubat gigi umah ai dah habis, so sempat beli kat watson ;)
~ my Red Recycle bag ;) suka! Sebab setiap hari sabtu kan no plastic bag, so memang sediakan sebelum hujan ('',)
~ Elle sunglases. Penting sebab selalu drive terik-terik >_<
~ Maybelline lip balm and tiny tont red ;) untuk bibir ye supaya berseri-seri. *wink wink*
~ kunci ofis dan kunci kereta.
~ Pendrive my hubby sebab dia suruh ai editkan gamba portfolio dia ;)
~ Milo Fuze dan Nesvita 3in1 supaya i'm not getting hungreh
~ Cable kamera dan charger BB
~ my beloved BB Bold 3
~ henpon Nokia 
~ yang macam jongkong emas tu cokelat ye.. if tetiba teringin makan cokelat, selongkar je dalam henbeg ;) hemohemo..
~ my wallet dan resit dobi. Haritu hantar carpet cum blanket kat dobi tapi belum amik-amik lagi.. Haihhh~~~
~ And last but not least, my digital camera yang berjasa snap picture-pictures yang cantik Sony Cybershot DSC-WX7, kalau takde kamera pemberian encik suami tersayang nampaknya terpaksa pakai kamera BB yang tidak berkualiti gambarnya. Sorry beloved BB terpaksa buka aib u  -_-''

Okay, hanya perlu salin tajuk: Segmen:What's in my bag?

  1.  Copy dan Paste gambar Banner atau Header kat atas tuh serta link kan ke post ini.
  2.  Tag beberapa banyak blogger korang nak.
  3.  Publish dan letakkan url entry korang di sini

Ai nak tag: 
Sape-sape yang baca blog ni, ai tag u all jugaks!! :)) Jum, kita selongkar beg ;)

Much Lurve~

2 comments :

  1. hi,
    tq....tq..kerana sudi join.. ;)
    tq bg feedback ya..

    ReplyDelete
  2. Ehee haii elin *wave*

    nice and brilliant idea that make my blogging day :) nyway, nice meeting u and ur blog! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...