CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, April 16, 2012

A day at Genting Highlands! Just the three of us~ :)

Hee ini adalah entry tertunggak / lapuk sebab kami ke Genting masa cuti pertabalan Agung 11 April lepas! ;p

Tapi nak update jugak dengan gambar-gambar Mizan Armany yang banyak & looks very excited! Ke mama dia yg excited?? ;p

Haihh~

 Arriving~ kitorang nak nek cable car! :)
*Sile abaikan beg yang penuh dengan barang tu..* -_-''


 hmm gambar cam pecah kan? photo editor software yang tak berapa bagus~


 Indoor theme park! ;)


jalan-jalan =)


tak masuk outdoor sebab takde sape nak main~ ke mizan nak men buai? 
*takleh imagine Mizan jerit takut*

 nice huh?~ :)




 Alhamdulillah.. happy faces :))


dia mengengsot kat sini!!~ Ingat ni kat rumah kite ke?
Next time Mizan Armany datang,berlari-lari pulak ye kat sini..~

 my loves, my soul~ =)


 yeayy, my first ride-plays~
;)
P/S: papa-mama Mizan yang terlebih excited, happy


"Next time kita datang sini lagi ye? "
Once Mizan Armany dah pandai berjalan, InsyaAllah
:)

Isk, Mizan pun sangat happy pegi Genting, ape lak mama papa Mizan je...
Tak caye? Nah, ni buktinya..!! ;p

*picture penutup*
see~

Alhamdulillah, i'm happy~
:)
Much Lurve~

P/S: Good Luck dear husband untuk interview besok! :p

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...