CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, May 21, 2014

Business



Lamanya menyepi sebab sibuk uruskan pekerjaan baru selain menjawat jawatan bonda kepada Mizan Armany ni. Blog dah jatuh tempat keberapa pun tak tahu. Dah tak minat berblog sangat. Sibuk cari duit! Hihi

Anyway, nak ajak korang semua like page FB Armany Gallery (klik sini)

Apa yang ade?? Ade kain-kain pasang 4 meter yang cantik-cantik! Boleh la buat baju raya atau baju kerja kan.. 

Hanger tudung 17 pin pun ade. Murah murah je.

Cepat-cepat!!









Until then,
See ya!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...