CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, August 15, 2011

in pain...

Maaf, lama sangat tak update blog..
baru jumpe laptop ni.. lagipun sangat sebuk menguruskan baby baru lahir.
anyway, once dah stabil sepenuhnya, i akan ceritakan pengalaman melahirkan baby lelaki yang diberi nama Mizan Armany Bin Marindany ni.. :)
owhh gamba untuk entry ni tak dapat nak attach coz ni quickie update ;)
hehee.. but for now me seriously in pain walaupon dah seploh hari melahirkan..
sebab tak mengurut, berbengkung, buang angin etc.etc...

Apa yang boleh katakan, saya diuji dalam bulan Ramadhan ni :)
tak ape... SABAR, dats the key kan? kadang-kadang wish i had octopus hand but cepat2 beristifar sebab tak bersyukur namanye tu... lagipun pelik ahh muka badan manusia tapi tangan sotong kurita??? Ya Allah...jauhkanlah.. hee

Right now i'm in serious pain. sakit perot sangat, mungkin sebab angin. Tak sabar nak mengurut petang ni..
Thanxx a zillion to my family members yang banyak sangat membantu menolong jaga si kecik. And please doakan kesihatan saya ye, moga cepat sembuh dan menjalani kehidupan as usual :) Aminn..

much lurve~

2 comments :

  1. congrats ain.. so comel ur baby.. now it's my turn nk rase semua yg ain rase plak... wish me best of luck.. and get well soon dear..

    ReplyDelete
  2. thanx soo much dear :) insyaAllah yun pun akan alami ape yang ibu-ibu semua rasa.. cuma, setiap orang tak same pengalaman dia ;)all the best, insyaAllah akan dipermudahkan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...