CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, September 9, 2011

happy with my marriage life

Hi there! Rase macam berkurun tak update blog kan? Hee baru harini berkesempatan bersihkan swang-sawang blog ni, update sikit-sikit sebabbbbnyee me berdating sekejap dengan laptop in my room while my beloved son tengah tido... Hee lame pulak dia tidur petang ni, kalau takkk, dah menjerit menangis mintak susu.. ;)

Sebenarnya, sangat banyak nak cerita dalam ni.. tapi tak tau nak cerita ape dulu. Rasa sangat happy dapat blogwalking dan baca updates from my favourite blogger. Lagi-lagi daripada yun from the journey begin. Rasa macam nak menyampuk cerita hal kita pulak.. hehee tapi.. setiap ibu punya cerita yang berbeza. Tak sama. Macam saya, anak lelaki saya kalau menagis kuat giler.. macam boleh pecah gegendang telinga dan dia kerap lapar.

Rasa nak masukkan gamba-gamba dia tapi my telifon beri gambanya tak cantik + si bujang Mizan tak suka bergamba. Takpe, mama dia akan upload jugak... one fine day~ ahahaa arini tak sempat laa.. takut Mizan dah melalak. Takpe, saya update slow-slow ye.. Nak cerita detik-detik bersalin pun tak sempat lagi. Dengan entry beraya laa.. hee

Owhh..azam saya nak bergamba banyak-banyak tapi takde camera. Next...

Harini hari ke-34 saya berpantang!! :-D Another 10 days to go!! Eh, berpantang takde la teruk mane, teruk lagi mase bersalin kaww!! Saya hanya berpantang jalan. Tak kuar umah, tapi raya aritu keluar jugak, balik sungai buloh :) Selain tu, banyak kuar pergi hospital, Klinik Kesihatan sebab baby saya ade masalah kesihatan. Still until now kena gi sana.. Macam semalam gi Klinik kesihatan untuk cucuk Hepatitis B dos kedua, next appointment was on 14 september kat Hospital Kajang, and so on..

Moga baby saya membesar dengan sihat dan bijak ya Allah, Ya Rabbul Alamin

Baiklah, hingga diberi kekuatan dan meneruskan kehidupan, :)
Jumpa lagi,
Much Lurve..~
And i luvv my two M :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...