CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, February 22, 2013

Bahira & Mizan

Assalamualaikum...

Bulan februari ni memang malas nak update blog. Update pun nak taknak je..
Mood tah mana menghilang. Rajin blogwalking je ke blogsite kawan-kawan dan jadi silent reader.. hihii

Harini nak update gambar lagi, kali ni gambar-gambar masa cuti Tahun Bari Cina itu hari. Bahira datang tidur rumah nenek Sg. Buloh. Jadinya adalah Mizan kawan nak bermain / bergaduh / berebut dan sebagainya ;)
Bestkan cuti lama-lama, tapi kami takde gi mana-mana pun, hanya ke Manjung, Perak untuk attend kawan suami kahwin =)

Hari Sabtu bawak Mizan ngan Bahira ke Taman Layang-layang Kepong, saja melayan budak-budak bawak main layang-layang pastu main playground ;)

 ni dua orang budak kecik ni ikut atok-nenek gi pasar pagi ;)


 Mizan dapat carrot terus senyap tak kacau dah.. hiks


 Bahira camwhore?? hihii


 bawak lari carrot.. 



 si budak berdua ;)



=) 



 "mijan tido!" Bahira cakap

Boleh tahan gak budak berdua ni camwhore


 yang ni pulak petangnya bawak bahira & mizan jalan-jalan
kat Taman layang-layang, Kepong


 tengah on da way tu boleh pulak dia tido..hihii sian dia


 dah bangun, yeayy boleh main layang-layang =)
beli yang murah punya je..


 bagi bahira pegang, sekali dia lepaskan talinya..
apa lagi abis terbang la layang-layang tu,
tak dapat kejar dah..habis tersangkut kat pokok..
sobss..sedih pakngah nye.. hahahaa
seb baik beli yang murah ja ;D


 tengok jelah ye orang lain main. Awak punya dah tersangkut kat pokok
hahahhaaa (sobs bagi pihak pakngah dia)
;p

Lepas tu boleh pulak si Bahira ni cakap, "tak besh laa main kat sini, kat situ lagi best" sambil pointing kat area playground..Hahahaa OOO, dah kasi sangkut layang-layang kat pokok baru kata tak best ye? Cerdik la haii budak ni =)

Dah puas lari-lari main gelongsor sume, bagi makan aiskrim baru la bagi tanda-tanda nak balik. Nasib baik budak sekecil ni tak meragam nak main lagi. Best, ikut je kata kita nak balik. Tak banyak songeh, Alhamdulillah. Syukur Bahira ngan Mizan jenis senang jaga. Next time kita datang lagi yek ;)

 dah penat budak berdua ni main-main. Sekali dengan bapak budak haus kepenatan.
ekekee..


 Mizan kalau dapat air sejuk suka la dia..
sekali-sekala..huhuu



 asik mizan jee..memang payah nak benti kalau dapat menda yang sejuk-sejuk ni..


 le crowd~




haihh..udah ler tu..

 hari ahad pagi-pagi kitorang dah bertolak ke Manjung,
ikut jalan lama. Jalan raya lenggang je, suka! =)
pergi balik hari.



muka wajib ada dengan pengantin

Itula ceritanya, hari cuti raya cina saya! Hari isnin pergi IKEA sebab nak beli single bed frame tapi takde stok. Sobsss...takde gambar sebab banyak kali pergi + malas nak snap-snap picture. Hihii hari selasa balik rumah awal sebab nak kemas-kemas and ready nak kerja hari rabu. That's all! Much lurv & terima kasih sebab sudi luangkan masa baca =D

P/S: mungkin minggu depan leh update Mizan Armany yang dah 18 bulan.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...