CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, February 15, 2013

Bella Wedding Day!

Peringatan: Entry ini memuatkan hampir 100 gambar :p tapi macam biasa malas nak sembang banyak.. hihii

Ini perkahwinan adik perempuanku berlangsung pada 2-3 Februari 2013. Harini dah 15 Februari dan ni baru entry pertama dalam bulan ni. Sebelum ni aku buat ape busy sangat tak tau! Oh cuti Chinese NuYer khann..

Bell nikah pagi sabtu tu around 11am, malam sebelum tu masing-masing tido lambat sebab siapkan hantaran fresh flower dia tu..nak fresh buat malam-malam yeh? Layankan gambar jela ye..


Day 1: 2 Februari 2013 (Sabtu)


Pelamin yang tersangat cantekk..
setuju kan? hiks


Hantaran untuk pihak lelaki

 Rombongan pihak lelaki pakai baju purple theme~

Yang family pihak perempuan tema biru


 debor-debor tak??



 tu adik saye.. ;p


 nak buat pertandingan carik sampai jumpe! Oh ade cerita disebalik gambar ni!
Boleh tak, dah sampai kat surau, si pengantin perempuan terlupa tertinggal cincin untuk si pengantin lelaki ni kat umah..ape lagi bergegas la adik lelaki merempit balik untuk amik.. haihh laa..


 Mizan!! Motip muka??? Feeling k-pop abes laa?? 


 Gelang untuk acara batal air semayang~ (sorry, selesa guna bahasa rojak)




 si sebok~








 with her pak mak mertua~




Setel je acara nikah menikahkan ni, balik rumah bersiap untuk acara bersanding pulak~
























 Sisters~






Hah, memang aku malas gile nak bercerita, so straight to 2nd Day.

3 Februari 2013 (Ahad)



 family potrait~


 candid~





 masih nak buli adik? cepat-cepat kahwin wahai abang =)



 siblings moment all together.. i heart uollz ;)


 familyku, pasni tinggal lelaki je yang belum berkahwin ;)


 tak tahu ni kenapa~




 ohh, kek ni super sedap!!! chocolate moist cake. Moist sesangat!! =)






 pengantin perempuan over gedik.. hee










 Ok, kakak pengantin perempuan pun nak gedik-gedik jugak ;p



 kami memang suka pose atas pelamin, feeling-feeling pengantin lagi giteuww~



 budak-budak ni sangat cute kan? 



Muuahhh!! Much Lurve!

=)


2 comments :

  1. Replies
    1. hihii ikut bajet dia hani =) nanti hani kahwin laaagi meriahhhh =D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...