CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, January 31, 2013

Beryl's, i'm in love :p

Assalamualaikum..
Minggu ni super busy! Sibuk sebab adik nak kahwin. Kakak pun sibuk jugak, banyak kena buat! Hihii


Hari khamis cuti Maulidur Rasul aritu ikut my mum, abang suma pegi Beryl's Chocolate Factory kat Seri kembangan. Best!! Wohh sape tak suka cokelat kan? Gi sana sebab nak beli cokelat for door gift.


Inilah rupe kilangnye.. actually senang la jugak nak cari, kat traffic light
(sumber google)


(spot si budak gomok jalan ngan neneknye :p)








 he is having so much fun here ;) NO, he is not interested in chocolate anyway..

 dia terujeee dengan si lembu ini!!
Mula-mula penakut giler, lama-lama jadi kawan baik..
ahaks

 takmau turun.. tinggal sini la Mizan, dok ngan lembu ni..


 si bakal perantin ni excited ngan aiskrim~
eh, ter-expose pulak gambar hantaran cokelat dia




LAGI...kan ai kate dia obses dengan ini lembu..
jom la kite bawak balik lembu ni maa..


Nak bergamboo jugakk~~


Hasil menjala, 3 beg plastik bosarr, rm300++ hangus~



Untuk saya, beli tabung botol macam kat bawah ni je tapi dalam dia ade cokelat beryl's macam-macam perisa! saya suke saya suke!! sebab boleh rasa semua perisa kan.. hat ni rm25 kot. Tak bawak bajet tinggi-tinggi, jadinya beli ni bawak balik bagi laki yang hantu cekelat jugak ;)







Sampai rumah apa lagi, isi la balang-balang kosong dengan cekelat sedap ni! Kawan-kawan kalau nak, meh la jemput datang adik saya kahwin hari sabtu ni =) Dapat la dalam 200 balang sahajo. Cukuplah sebab nak gantikan biskut sedap kakakku buat yang tak cukup..hihii


Pastu rupa-rupanya lagi, cokelat hantaran bell kena reject 2pcs oleh lembaga pengarah. Jadinya, cuti Thaipusam hari isnin tu kitorang pegi lagi nak buat tambahan cokelat yang direject (insert mode happy here) hihii kali ni pergi ngan abang ngan laki i & si mizan Armany je. Me pulak yang borong sakan ;p


 yang kiri sekali- Milk Hazel Chocolate buat keluarga mertua di Sg. Buloh


This is the best ever!! Sedap sangat!! Nah, dua ibu jari naik tinggi-tinggi 


My happy bowl.. =D


Oklah, itu aje dulu ye, me nak buat macam-macam ni.. Nanti me update kenduri kahwin bell ye, in sha Allah =) till then, much lurve! And thank you for read my blog entry.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...