CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, January 3, 2013

Cuti tahun baru PART 1

Salam =)

Masa cuti tahun baru haritu bawak Mizan Armany pegi Sungai Tekala, Semenyih. Best dok Kajang sebab dapat merasa mandi air sungai tapi kitorang takde la panjat tinggi sangat. Mandi pun kat paras bawah-bawah je sebab kuar umah kol 2ptg sampai dalam 2.30 petang. Mandi kejap-kejap tak sampai sejam dah bawak naik sebab hari nak hujan. Sonok la si kecik ni dapat main air ^^, enjoy da photos ;)


 budak ni main pasir~


 enjoying himself ;)


 eeee... sejukkkkk~~






Dahh..jom balik, hari nak hujan..


Ni first time bawak Mizan ke sini, last sekali mase mengandungkan Mizan 2 bulan,  ;)

Dah balik sempat singgah lagi taman permainan bawak mizan main lagi. Sambung part 2 nanti. Bye! Page 3 of 365

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...