CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, January 21, 2013

Amazing products : Sabun susu Beras

Assalamaualaikum 

Harini nak review pasal Sabun Susu Beras produk dari Thailand yang best ni!

I pakai dah 3 pcs, nasib baik beli yang sedozen so stok memang dah ade ;) Suka sabun ni sebab dia wangi dan kaya buih, pakai kat badan je sebab kulit muka jenis sensetif, takleh pakai sebarangan nanti lagi banyak minyak pastu banyak pulak jerawat yang keluar kang..  

Benefit sabun ni banyak:
~ menghilangkan bekas hitam ketiak, siku, celah kelangkang atau mana-mana tempat lain yang korang nak.
~ rasa segar sepanjang hari. Betul, pakai sabun ni rasa best, segarrr je..
~ menghilangkan bau badan.

Kalau nak pakai kat muka pun boleh. Tapi i tak pakai kat muka laa..
~ membuatkan kulit muka lebih cerah dan lembut. Pakai kat badan pun rasa kulit lembut je.
~ menghilangkan minyak, kotoran dan sel kulit mati.
~ membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak.
~ boleh digunakan untuk membersihkan mekap.





Inilah ghopenye... 5.5cm segiempat tepat~


Nanti i review produk lain lak ye, Terima kasih sebab sudi baca ;)

Oh, nak nyelit sikit, harini pakai Padieka 

Suke!

bye. Salam.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...