CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, January 9, 2013

Next Warehouse!

Okey, keterujaan bermula! *sikit*

Warehouse minggu ni melibatkan pakaian untuk si Mizan Armany. Sejak ade si kicik, semua melibatkan dia adalah penting, mak paknya belakang-belakang sikit pentingnya. Mak bapak mana yang tak utamakan anak ye dak? Tapi kali ni, mission utama nak sambar baju tidur, ye baju tidur Mizan. Yang ada sekarang sume dah kicik-kicik, badan si bulat ni kan semangat sikit. Baju yang ada sekarang dah kecik, singkat, sendat tapi pakaikan je jugak.. hehe

Harus ditegaskan berkali-kali aim ni supaya tak tersasar jauh. Maknye la, pantang tengok cantik sikit mesti sambar walaupun baju siang si Mizan dah banyak. Tapi tahu, baju tidur susah sikit and tak banyak choice sangat kot. Well, doakan jela ade~ 

Warehouse minggu ni ade 2:


Haa best tak? best tak?? 

10-13 January 2013 ( Khamis sampai Ahad)

Location
No.1, Jalan Industri PBP 13
Taman Industri Pusat Bandar Puchong
47100 Puchong
Selangor

Time: 10 pagi sampai 5 ptg

Paling best: 
Additional RM4 discount with every RM20 purchases
(Apparels ONLY)


Ohhh harap-harap banyak baju tidur untuk budak size 2/3. 
Bior beli besar-besar sikit buleh pakai lame ;)
and paling penting, harap-harap memang murah gile-gile *double wink*

Nanti kalau pergi, i update yek! ^^

Okey, warehouse kedua dapat tahu dari blogger lain tapi bile i godek-godek tak jumpe advertise pun, tapi harap ada la..

Jualan Gudang Hytex
Disney. Tenderly.

5 & 6 januari 2013
12 & 13 Januari 2013
Dewan Serbaguna Taman Ehsan.


Taman ehsan ni rasenya kat area Kepong. 

Aim tetap sama, baju tidur Mizan. 

Info dapat dari Mommy Wawa. Thanx! 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...