CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Wednesday, February 15, 2012

in memory ;)




me heavily 8 months preggie ;)

time ni kat Johor, on the way nak masuk singapore ;)

dalam tu ade Mizan Armany yang sangat baik, behave *loves*

berat sekitar 59kg~

Much Lurve =)

2 comments :

  1. ayn.. u'r so cute.. hihihi... mase preggy ni sume bnda pun jd kiut kan.. ahahaha!!

    ReplyDelete
  2. hee preggy women sexy yaw!! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...