CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, February 23, 2012

Wish list Part 2~



Hati terus melonjak nak menda ni lepas tengok kat fb~

ni adelah cushion limited edition by Big Apple 

;)

i want, i want!!

minggu ni nak pi carik kat Big Apple la sambil-sambil makan donut dia yang sedap tu..

dah lama tak makan, air liur pon dah meleleh-leleh ~

harap-harap masih ade, baru boleh bawak balik dan senyum lebor sampai telinge

;) Much Love all~

2 comments :

  1. owh2.. i want it t0o..where i can get that...

    ReplyDelete
  2. hee try pi carik kat kedai2 big apple..nyum nyum~ =) rasenye dah in stock ;) nanti klau dah beli share gamba dlm blog tau! nak tengok jugak =D hihii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...