CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, June 22, 2012

Family Dinner :)

Actually ni nak celebrate birthday family members yang lahir dalam bulan Mei :)

So, nak makan kat tempat yang best & murah, of course laa kena beli kat Groupon kan? Hihihii

Hee kami kan orang ke'biasa'an saje, tunggu murah baru grab and beli, jadinye merasa la jugak makan kat Istana Hotel ni ;)

Makanan buffet sini memang superb! *thumbs up!* Semua sedap-sedap! Puas hati, service dorang pun terbaek!! Suke & happy sangat! :)

Gambar makanan tak ambik sebab sibuk isi perut dulu ;)

Dah kenyang, gumbira suka hati baru amik kamera, camwhore pulak ;)



 Camwhore kan kitorang!
hihihiii






 Si kecik dalam lif yang kecik!

 Sisters! 


My favourite picca! :)

Much Lurve~

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...