CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, May 3, 2013

I Love Fashion!

Jujur cakap, i'm not into fashion. Me jenis pakai je apa-apa as long as selesa.

Tapi saya sangat suka tengok baju-baju yang cantik but my bad sebab tak tahu nak mix and match sangat. Lagi satu saya sangat suka colorful!

 So entry kali ni, nak selitkan sikit pasal fashion ;)
<3

<3 by ay0medina featuring a maxi skirt

H M h m cardigan
305 MYR - hm.com


Reiss silk blouse
420 MYR - reiss.co.uk


Monsoon maxi skirt
64 MYR - monsoon.co.uk


Newyork doll
370 MYR - yesstyle.com


Juicy couture tote
520 MYR - juicycouture.com


Monsoon hair accessory
33 MYR - monsoon.co.uk


Christian dior eyewear
695 MYR - love-worn.com


Zara Home - Towels & Bathrobes
63 MYR - zarahome.com


Holiday Candle
165 MYR - calypso-celle.com




Chocolate Coated Caramel
44 MYR - bechoctomistic.com




Armine Haneefa Silk Hijab - HijabPlanet.Com
180 MYR - hijabplanet.com





Cantekkan kan? Suits me well ;) hehee

Bye! Much Lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...