CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, April 25, 2013

Pureen Stock Clearance 20-21 April 2013

Assalamualaikum w.b.t

Kitorang ni (especially mama Mizan) kalau dengar Pureen buat stock Clearance ke Warehouse Sale ke memang excited habis! Tempat macam biasa kat Summit PJ. Pukul 9 suku dah bersedia tunggu depan pintu! Hahaha, suka pergi sini sebab memang murah compare beli kat luar. Kalau beli banyak-banyak bertambah murah la ye dak? Hihii

Target kali ni nak beli toilettries dia banyak-banyak simpan buat stok. Takyah beli kat luar lagi. Baju-baju Pureen memang dah takde size Mizan. Baju untuk new born banyak laa.. Memang comel-comel habis!



 pintu gate bukak kol 9.45.
kitorang gi hari ahad, tak ramai sangat la orang. Masih boleh bernafas.
Ihiks. Tak bawak Mizan. Mizan dok kat umah atok Sg. buloh
Mama nak tolong papa angkat barang ;)


 borong puting botol susu ni banyak-banyak.
Mizan ade 4 botol susu. Puting nak kena tukar sebulan sekali kalau dah kotor
kuning-kuning. Harga luar rm4.90. Harga kat sini rm3.
rembat sampai 10pcs size L & XL.
Jimat almost rm20. Hiks ;p

Beli lagi 3 botol susu untuk simpan & tukar yang ada sekarang. Nasib baik laa Mizan jenis tak cerewet. Boleh je pakai botol susu Pureen. Hehe memang baby Pureen budak ni.





 Stok liquid cleanser. Beli sampai 10pcs refill. Hehee untuk rumah nenek kajang, nenek sg. buloh ngan untuk rumah.  Harga adalah biasa rm11. Harga kat luar taktau bape.

Pastu top-to-toe yogurt refill rm7 satu. Amik 6. Perisa Rasberi, Epal & Mangga.

Bedak 3pcs tu tak ingat bape. 

Pastu ade la belikan sikit untuk bakal anak buah yang belum lahir. Total habis dalam rm300. Sekian terima kasih! Oh ya, yang mana tak pernah pegi & nak pergi bulan 9 ni dorang akan buat lagi.  Ada lagi 5 bulan, ni sume stok selama 5 bulan la.. Hehee kitorang kan ade 3 rumah. So stok untuk 3 rumah sekali ;)



Mizan Armany main ball ngan nenek pagi-pagi pakai spek!! 


Bye! Much Luurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...