CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, April 22, 2013

Alhamdulillah, Selamat Pulang ke rumah :)

Assalamualaikum w.b.t..


Hee Sebenarnya parents & abang dah balik lama dah 12hb haritu tapi belum sempat update lagi sebab minggu lepas internet kat opis ni problem memanjang. Lama pulak tu sampai 4 hari!! Sudahnya banyak laa keje tertangguh. (Eh, i kerja pakai internet jugak ye, nak bukak google map sume) ;p hihii

Okeyla, sedikit gambar untuk entry ni:

 Hari Jumaat tu i'm taking half day leave, 3pm+ gerak ke KLIA


 budak yang dapat 2 jubah as souvenior from atok nenek &
dapat unta from angah ;)


 fits him well ;)
yang kat belakang tu sesi punggah barang..hahhaa
auntybell yang ekcited terlebihhh


 dapat jubah terus buat solat syukur baca doa sume..
hihii good boy anak mama ;))



Allahu Akbar!


Hehee short entry for today. Next entry will be post tomorrow, insya Allah :)
Had a blast Monday everyone! Thank u for reading my entry n Much Lurve! =)

P/S: Tertinggal cable iphone arini. Hp xleh charge. Apapun tak boley!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...