CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, April 5, 2013

Perihal Helmet Baru ;)

Mizan Armany sangat suke naik motor. Memang setiap hari sebelum papanya pergi keje akan layan karenah dia yang nak naik "broom broom". Kadang-kadang kalau papa Mizan balik keje awal, akan bawak Mizan naik motor petang-petang jugak. Atau kadang-kadang kitorang balik rumah sewa naik motor je. So kitorang rasa memang perlu belikan si kecik ni helmet jugak. For safety reason plus Mizan suka main helmet and nak pakai kalau tengok orang pakai. Biase laa budak-budak. Jadinya minggu lepas papa Mizan pun belikan laa helmet kecik untuk kepala kecik ni. Murah je, husband beli kat chow kit RM18 je =)


Excited sangat bile baru dapat. Pakai taknak bukak! 


 pastu pi tunjuk kat sume orang.


 esoknya ajak papa naik motor lagi.





bye! Nak naik broom broom lagi ;)



P/S: Mama Mizan dah tukar bilik ketiga yang sebelum ni stor jadi bilik tetamu. Tapi buat masa ni takde tetamu lagi, so jadi playroom Mizan ler nampaknya ;)

teaser ;)


Bye! Dan terima kasih sebab sudi baca. Muahh muahh!! ;)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...