CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, April 23, 2013

Weekend: Swimming in Public Pool KLCC

Assalamualaikum w.b.t =)

Catching up my entry dengan gambar basi 2 minggu lepas lagi.. Hahaha well, i'm not a full time blogger + suka suki je nak tulis entry and tepek gambar bila-bila saje ;)

Ok, setiap kali Bahira balik rumah nenek Sg. Buloh pasti kitorang akan bawak si kecik yang senang di jaga ni jalan-jalan. Kali ni bawak dia mandi mandi pulak. Mizan pastinya sangat suka sebab dia ada kawan nak main sama-sama =))


 Bawak gi mandi lagi senang nak jaga dari bagi main kat playground~


 cousins~ Teringat masa kecik-kecik pun i suka jugak mandi pool dengan cousin. :)


 Banyak Mizan belajar dengan Bahira. Salah satunya berani main dengan air. Time ni mula-mula lagi. Baru nak berjinak-jinak main kat tepi. Warm up dulu kata orang ;)




 Sorry, kualiti kamera yang malas nak edit ;p


 Haa tengok, kan dah panas enjin. Main air kat tengah-tengah pulak.


 Guling-guling dalam air ikut Bahira ;)



 Mizan & Patrick Starfish ;p




insya Allah selamat sebab tak dalam ;)


Bagus jugak bawak dorang main-main air kat sini. Next time boleh bawak lagi. Hihii

Semalam mizan mandi pool dalam bilik air je. Pool kecik, dia tak puas guling-guling. Next time kita main lagi key. 

Sabtu ahad yang lepas Mizan demam. Jadi tak bawak gi mana-mana pun. Tapi papa mama Mizan gi Pureen Stock Clearance ;p hehee



Yang ni bawak Mizan gi Az-Zaharah Bangi. Budak kecik ni memang fobia sikit jumpa doktor. Tak tahu kenapa. Doktor baru pegang telinga sikit nak amik temperature, dia dah melalak macam hapa. Iskk pastu tinggi agaknya suhu badan dia, doktor suruh masuk ubat ikut montot pastu suruh amik nebulizer sebab kahak banyak. Hmm Tuhan aje tahu camana Mizan teriak melalak. Huhuhuu :(( Alhamdulillah Isnin Mizan dah sihat sikit. Syukurrr

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...