CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Saturday, April 6, 2013

Atok, Nenek & Angah pergi Umrah!!

Assalamualaikum w.b.t

1 April parents dan abang saya berangkat untuk menunaikan Umrah. Alhamdulillah rezeki dorang untuk jadi tetamu Allah di Masjidil Haram =) Sebelum 1 April tu saya risau sangat sebab My son Mizan Armany kan atok nenek dia jaga. So risaulah takut dia rindu, cari-cari atok nenek dia. Sepanjang atok nenek dia takde, Mizan dijaga oleh kakak dan adik bongsu. So layan lah dulu gambar-gambar masa kat KLIA hantar dorang.

 ni on the way pi umah nenek.. dah big boy, nak dok belakang sendiri.
p/s: kejap je ler..



 siblings~


 tengok la Mizan Armany yang tak tau dok diam ni!! Haihhh


 Si Mizan pi lari naik atas sekali, semua orang kecut perot takut dia jatuh kat atas sana.
Huhuhuu mama dia la terpaksa kejar dia tarik dia turun balik! Huhuhu
Second time, antybell dia la yang kejar.









 Semoga selamat pergi Selamat Pulang =)



 the one and only family picture :)
happy family, aminn



i love my family~



Alhamdulillah, so far Mizan Armany behave takde atok ngan nenek dia. Sebut-sebut tu ade laa..
Tengok gambar nenek, panggil "nek.." "atuukkk" ketuk pintu bilik panggil "angah.."

Paling sedih masa kat KLIA, atok nenek dia dah masuk balai berlepas dia nangis-nangis nak ikut atok nenek dia, dia lari pegi balik kat escalator tu, time tu semua dah berlinang air mata. Then masa ikut sampai kat balai tinjau tu, nangis-nangis mizan bila nampak nenek dia.. huhuu

Tapi yang tak bestnya patut jemaah umrah ni suma boarding hari isnin 1 April kol 6.30ptg tapi delayed sebab kapal terbang tu ade masalah. Lama, sampai kol 1 pagi masih ada kat boarding gate. Last-last agensi tu bagi penginapan kat Holiday Inn Glenmarie, dorang chec-in kol 4 pagi. Jadinya hari selase tu saya ambil emergency leave pergi kat Holiday Inn ngan kakak & adik bongsu hantar baju sebab beg besar dah masuk luggage area. Pukul 2 petang dorang check out bas semua dah siap tunggu, boarding pukul 5 petang tunda ke 8 malam pulak. Takpela, mungkin kena sabar banyak-banyak kan. Jangan mengeluh. Hihii :)

Alhamdulillah, mama papa & abang dah selamat menunaikan ibadah Umrah. Tunggu dorang sume balik 13 April ni, InsyaAllah. Moga semuanya selamat..hihii

P/S: ber we chat dengan mereka kat Mekah sane!

Bye, terima kasih sebab sudi baca & Selamat Berhujung Minggu! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...