CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Monday, April 15, 2013

Thick Art Museum at I-City

Assalamualaikum..

Hari ahad lepas-lepas kitorang adik-beradik saje pegi kreatifkan diri bergambar kat muzium 3D ni. Ni lah hasilnya: !! ;p




 Mizan yang buat "peace yooo" hahahaa


 ini cermin ;)


 tapi cermin ni entiti berbeza lak.
ada sosok anehh ape... :p


 "mari kite tolak pintu ni.. Mijan nak masuk.."



 bagi makan zirafah yang comel ni.. siann dia..


 mummy cuba menyelamatkan Mizan daripada amik telur burung helang tuu..


 no comment. Patung pintu keluar~


 berebut RM100 dengan si oktupus~


 thank u~~


 skendel~

perah jangan tak perah susu lembu tu..~


 larikkkk.. Gorillaaaaa.....



 Mizan je rileks tak nampak antu mummia ~ siap usik-usik lagi..




 love to bring my son here.
Tengok la ekspression dia.
Pandai betul! Kalah mak pak dia..
haihh 






 love dis short!! 



 Priceless!! Looks real issit?


 Helppppp~~




 catch!!


 opps..


 Splashh!!


 Tie-The-Knot with ET~


 melekat kat spiderman~
awww, u nampak buncit dalam ni.. hahahaa :-*


 our sonshine ;)


tanduk pungkok ang~ hahaa



 he's one happy boy! Alhamdulillah =)




 aunty bell nak main archery lak~



 saje extra large kan tengok mana anak panah tu pegi.. kena tak? hahaa





Ok, itu saje sepetang kami di Thick Art Museum, I-City. Nak masuk kena bayar RM5 ye. Pastu parking kalau datang lepas kol 6 petang RM10. Nak jimat datang petang-petang sikit area 4-5 camtu. Ok bye! Thanks for reading this! Much Lurve! :-*

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...