CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, November 14, 2013

Throwback Thursday: Mizan Armany & Coat

Assalamualaikum w.b.t

Gambar-gambar ni semua diambil sebelum majlis kahwin maktik dia, maktik Mizan siap belikan sepasang coat budak yang comel untuk jadi flower boy~ So dah beli ni kira fitting-fitting laa, tengok muat ke tidak. Hihii seb baik muat-muat je, almaklum la Mizan kan semangat sket badan dia, Alhamdulillah.. tapi nampak gaya xboleh pakai lama laa, nanti pass kat ma'qill pulak.

Maaf atas kualiti gambar yang tak semenggah..hihii

 Love u my boy,
pengarang jantung hati mama 
tengok dia senyum cheeky camni je terus sejuk,
belum lagi dengar dia panggil kita lembut-lembut =)
Alhamdulillah, terima kasih Allah




 His signature pose for peace ;)


 aumm!! geget nak??




 my handsome boy.
Mungkin ada hikmah Mizan belum ada rezeki nak dapat adik.
Dia nak manja puas-puas dengan mama papa atok nenek pakcik makcik dia dulu kot.
Yupp, Mizan memang sangat manja :)




November 2013~ Our Mizan Armany 2 tahun 3 bulan ++ lorat, banyak akal, makin bijak, dah start susun ayat; contoh: go (gelongsor)... nak.. nakk! sambil tunjuk ke arah gelongsor (fav dia) lagi-lagi kat Taman Tasik Cempaka Bangi, memang taknak balik budak ni.. amm (makan) ashik (nasi), buh bedak, kak (buka) ju (baju), and so on.. Selalunya mama dia je yang paham dia cakap. Ade 1 malam tu dia dok cakap D go, d go.. then i cakap kat papa dia "cuba teka Mizan cakap ape" papa dia memang tak faham la, hee Mizan cakap ready go!! Alhamdulillah dah banyak jugak la improvement dia =) kalau duduk santai-santai dia suka mengira. one two three sampai la ke ten! Masih fail main nyorok-nyorok.. hahaa 

Apa-apa pun dia la penceria hidup. Ok, Much Lurve! =)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...