CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, April 24, 2014

My Mizan Armany

Assalamualaikum W.B.T


Lamanya tak post apape kan.. Ni la satu-satunya entry bulan April. Dah 24hb baru nak up posting kan. Lamanya bertapa amik mood. Hee bukan apa, hari-hari berjalan seperti biasa. Weekend ke tempat biasa, KLCC / PSN / balik Sg. Buloh etc.

Jadinya me compile la semua gambar-gambar my precious Mizan Armany yang dapat snap lately. Menjangkau 32 bulan, lagi 4 bulan dia nak masuk 3 tahun. Dah boleh produce untuk adik Mizan pulak kan.. hehee doakan untukku yek ;)

So here we go: Muntahlah korang tengok gambar Mizan banyak-banyak. Nanti dia dah tak sekecil ini lagi. Sobs..



Helping atok basuh ikan eh?


inspektor Mizan ;p


Every weekend activity: Mancing kat kolam atok!

baby besar ;p

Mizan & mancing tak dapat dipisahkan ;)

He got his own mancing ;)


lepas mandi makan aiskrim. Rambut nerd from mama's creation ;p

my happy boi!





me love pasta / mee kuning~






That's all.

For online album Mizan Armany :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...