CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, June 9, 2011

Alasan?

Pernah join contest dalam mane-mane blog sebelum ni? Sure ramai yang pernah take part kan? As for me, none~ sebab tak pernah ada blog.. But now dah ade, and i'm waiting laa if ada memane blog yang buat contest, me nak turut serta! Eceewhh~~ But then, tetiba semalam me received an email from nuffnang about this latest contests/events happening around the corner! Trus excited and bila baca pasal contest tu, macam-macam alasan otak ni bagi! Demm~ Why? Why? O_o, Okeh, meh saya bagitau contest tu supaya anda semua leh join. 

Win a room makeover worth up to RM5,000 with Nippon Paint. Haa excited tak excited takkk??

~Bagaimana caranye?


Senang jer, tulis sebuah entry dalam blog korang tu bersama-sama gambar bilik idaman yang menjadi pujaan hati sejak dahulu lagi. ;) HARUSLAH bagitahu kenapa kamu suka NIPPON PAINT, sebab dia yang bermurah hati sponser ker, cat dia berkualiti tinggi ker ataupun memang tak mampu nak beli sendiri, harap pertandingan camni je untuk nippon paint merealisasikan impian. *markah bodek disitu*

Korang haruslah completekan ayat ni, "I like Nippon Paint because...." tak lebih daripada 100 perkataan tau! Ingat tu, dan jadikan ayat tu sebagai TAJUK dalam blog post anda. Haa jangan lupe amek gambar u and ur currently room untuk di makeover kan~ Dah setel tu, masukkan link Nippon Paint Blobbies Facebook page click here

Now, leh la submit borang entry dan yang paling best Nippon Paint akan memilih 3 pemenang bertuah tau! Cepat2 hantar sebab tarikh tutup dah dekat; 11.59 pm, 14 June 2011 (Tuesday).
Best of luck guys! ;)

Okeylah, ade kerja ni, will continue later
Lurv lurve much!! :)


Notakaki: nak bagi quote of the day



No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...