CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Friday, June 24, 2011

my sweetheart *hatimanis saya*

 isn't she sweet and adorable?
yaa, she's my niece :)
i heart her~
 she just being active- loves to play and smart too
 ohh very very talkative!


She's our Anis Zulaikha :)
sangat manja wif her ayang [me :')]

kalau dulu mase dia tido umah nenek (our house) tiap pagi sebelum ai gi keje, sure dia dah bangon ajak nenek hantar ai sampai simpang jalan then dia ikut nenek dia gi lepak2 wif nenek2 yg lain..
then dia mesti tunggu ai balik keje and pastu my turn yang layan dia lak. Jogging depan umah laa..jalan-jalan tengok kucen ke.. Owhh i really miss her~ 

19 june haritu birthday dia yang ke 4~
tapi dia jauh...kat Riyadh sane..
So, tak dapat celebrate macam tahun-tahun lepas. Hehee tapi dia dapat ipod from her dad hokeh! Oh my, budak umur 4tahun dapat hadiah camtu?? ai dulu memang sah2 la dapat permainan masak2 jer or tak pon penguin yang boleh jalan sendiri tu pakai bateri, yang naik tangga, turun gelongsor tu.. pernah dapat tak??

So, ahad tu kitorang pakat skype je, nyanyi ramai-ramai untuk birthday dia~

kami beli kek untuk hari bapa, but she also got pink cake for her birthday
:)



 *sile fokus pada si gedik yang happy tengok cake ;)

 pity her. celebrate wif her mom. 
Bapaknye ade keje kat US
*wanna hug her tight*
and make my jueka happy

my elder sister. Miss u too sis!
*know u never read this*
i love u both beautiful & lil ladiessss~~



i hope u guys will arrive malaysia soon. Sekurang-kurangnya masa ai berpantang and ade for raya this year :')


 i've been searching my picture with her But all the pics are safely save at my family's house~
So, terpaksa digg my facebook picture..uhuhuu




End of this story, 
What are you guys doing this weekend?
Me nak attend my dearest cousin wedding :')
Must be fun and exciting!
Good days ahead friends~



P/S:  i love you. Yes you yang jari kelingking kiri yang cedera parah~


No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...