CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Tuesday, June 28, 2011

Ouhh i luff W.[e].d.D.!.[N].g !! :D

Everytime i went to wedding ceremony, i get so excited! Sangat best rasenya. Bukan sebab dapat makan sedap (ye jugak kott) tapi suasana kahwin tu sendiri yang membuatkan rase happy dan meriah. 







Dunno what to write,
just enjoy the picture yang dah edit and compile ye ;)


*edit gamba lebih lame berbanding tulis entry ;p*


Ni wedding my dearest cousin. Sangat cantik. Rase macam nak kawen lagi. (tak sedar perut dah memboyot)
Hiks.



See cantekk kan dia?? :)
Congratulation on your wedding. Really a blast! Pelamin cantik, surrounding area memang nice, pendek cite memang superb laa!!~

"moga berbahagia hingga akhir hayat. Dapat anak cepat2! ;p "



Akhir entry, nikmatilah gambar terakhir sebelum kamera kesayanganku yang baru beli awal tahun 2011 telah jatuh. Slipped on my hand :'( sob sob. Lens dah rosak,xleh capture gambar lagi. Harap2 tak mahal bile hantar repair besok *pray*. I wanna bring my precious camera on dis friday. Nak p jalan.. huhuu

Gambar terbaru bersama perut 8 bulan ;)
*at last ade jugak gamba sendiri*


Signing off,
Much Lurve~~

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...