CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada kegelisahan dan kesedihan, dan aku berlindung dengan-Mu daripada sifat lemah dan malas, dan aku berlindung dengan-Mu dari sifat penakut dan bakhil, dan aku berlindung dengan-Mu daripada bebanan hutang dan penindasan manusia."

Thursday, October 4, 2012

Hujung Minggu kami =)

Hee Salam Khamis! Dah hari khamis baru nak update aktiviti hari minggu yang lepas..

Apa-apa pun saya eksaited nak balik Kedah esok. Tak sabar nak jejakkan kaki ke UUM semula :) Last masa konvo degree 2009. Masa tu boleh laa naik stage sama-sama but now husband naik sorang-sorang la ye, i tengok dari jauh, tu pun kalau boleh masuk, sebab bawa si budak kecik ni bukan boleh bawa masuk dewan kan. Huhuhuu

Ahaa saya rindu makanan sana jugak! Tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat menuntut ilmu A.K.A tempat berdating! ;p hihii 

Hari minggu yang lepas kitorang gi Citta Mall. Ni first time kitorang gi sana. Niat di hati nak cari kasut untuk si suami. Parking senang dan dekat! Very convenient! :) Tapi kedai-kedai shopping lot tak banyak yang bukak. Sadness. Cuma restaurant-restaurant sedap banyakkkk ada! Hehee
At first kitorang rasa, Hmm boring ahh sini jom la balik! Then jalan-jalan sekali jumpa nursing room cum play room yang sangat selesa & bersih :) time tu takde orang dalam tu, so why not kite bagi mizan main-main dulu sebelum balik, takde laa rasa sekejap sangat terus check out keluar kan. Dapatla Mizan main-main dengan happy, lama jugak rasanya dalam tu, almost an hour.



Suke nyee dia ;)




budak ni suka daki gelongsor tapi takut nak turun >_<


oooo~ his favourite


Cakkk~ ;)






ngee..~ :)


Cukup-cukupla main tu Mizan, sampai tanak balik pulak dia ni -_-
Jum cari kasut papa pulak~

ini la dia rupenye nursing room cum play room yang best tu :)

papa Mizan berjaya dapatkan kasut idaman. Seterusnya banyak lagi kasut idaman yang lagi  cantik-cantik menanti dalam waiting list ;) Sabar ye dear ^_^ 
 Sebelum masuk kereta, i tibe-tibe nampak Wondermilk!! Wuwuuu.. jum tarik tangan papa Mizan, nak masuk situuu...
cupcake yang tersangat sedap! dap dap dap. I want more!!


love! Suke sangat interior design dia :D Agree?

si budak bijak aktif kesayangan

Hari ahad pula, kami ke Puchong join rombongan meminang bagi pihak best friend suami. Kawan dari kecik A.K.A pengapit suami masa kitorang kawen. Diorang tunang 2 bulan je, bulan Disember ni Kahwin!! Hihii ni namanye JODOH! Moga Bahagia & kekal hendaknya :) i am happy!


rombongan pihak laki~ untuk memetik bunga di taman~ hiks ;p

bincang-bincang-bincang cari kata sepakat membawa berkat.

cube zoom sket budak lorat duduk sama dengan orang besar/ tua ni.. sibuk je dia kan, macam paham~ hiks



tu diaaa aihhh, cube sopan sket Mizan!! >__<


si comel anak kak yuli

ini la dia, calon nyee :)

sarung cincin tanda~





Ini jelaa cerita hari minggu yang lepas. 

Eh ade lagi muka budak chubby ni? 
Much Lurve ~ :)

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...